Naar boven

TrouwkostuumUw Trouwkostuum

Al ruim 80 jaar heeft Haasnoot Mode ervaring met het aanmeten van uw kostuum. Dankzij een samenwerking met de beste maatwerkspecialist van de wereld, kunnen wij u een ruim aanbod aan stoffen presenteren. Ons ruime aanbod van stoffen word ingekocht bij de voornaamste ateliers van de industrie. Met namen zoals Loro Piana, Gilmore Hedges & Scabal

PassenDe maatpak afdeling heeft onlangs een grote metamorfose ondergaan. Zo is er de gelegenheid om vooraf aan de ruime luxe bar een drankje te nuttigen. Tijdens het passen heerst er een relaxte sfeer en kunnen jouw dierbaren heerlijk zitten aan de hoge tafels. Dit alles uiteraard onder het genot van een hapje en drankje. 


MaatwerkWe hebben voldoende maatpakken op voorraad om het gewenste resultaat in te kunnen meten. Zo kunt u kiezen uit ruim 500 verschillende stoffen. De maatpakken zijn allemaal te personaliseren. Zo kunnen onder andere de knopen, voering, zak en reverstelling uitgekozen worden. Bij een trouwkostuum is het ook een leuke toevoeging om persoonlijke tekst in het pak te verwerken. Zodat jouw pak nog meer persoonlijke waarde meekrijgt. 


Afspraak MakenKortom bij Haasnoot Mode zijn alle voorwaarde aanwezig voor een prettig verblijf en een deskundig advies! Via onze online agenda kan jij zelf je afspraak inplannen. Zo kun je rustig bekijken welke datum het meeste schikt voor jouw en het gezelschap.


Maak direct uw afspraak
When you realize you want to spend the rest of your life with somebody, you want the rest of your life to start as soon as possible.