Naar boven

Bij ons vind je alle Topmerken

Home

 
Haasnoot Mode
Jan Willem Haasnoot is een man met een echte ondernemersgeest en een groot streven naar kwaliteit. Hij is een man met een inspirerende persoonlijkheid waar menig ondernemer een hoop van kan leren. Jan Willem is de man achter Haasnoot Mode. In het pand van Haasnoot Mode aan de Voorstraat spreken we af om zijn verhaal te horen.

De zeer ruime zaak van bijna 1000 m2 is stijlvol ingericht en heeft een omvangrijk collectie aanbod met de betere merken voor zowel heren als dames. Ook voorziet Haasnoot Mode de klant van een uitgebreide collectie schoenen en de eigentijdse bruidegom slaagt hier zeker voor een passend kostuum. Het is van oudsher een echt familiebedrijf. Jan Willem Haasnoot is nu eigenaar en daarmee derde generatie in het vak. “Op mijn 15e ben ik voor het eerst gaan meehelpen in de zaak. Toentertijd moest je nog al je vakdiploma’s halen. Die heb ik dus allemaal gehaald. Toen ik 19 was kwam ik van school af en ben ik fulltime in de zaak begonnen.” 

Nu is Jan Willem zes dagen per week in de zaak te vinden. ’s Ochtends begint hij om 08:30 uur en ’s avonds gaat hij rond 19:00 uur weer naar huis. Naast het werk in de winkel heeft Jan Willem ook een gevarieerd takenpakket buiten de deur. Hij komt regelmatig aan huis bij klanten, hij gaat naar bijeenkomsten en afspraken, bezoekt beurzen en zorgt voor de inkoop van zijn producten. “Het zijn soms drukke dagen, maar ik zie er nooit tegenop. Ik vind het heerlijk om te doen. Ik denk dat ik een heel leuk, afwisselend beroep heb.” Voordat de dag van start gaat komt het hele team bij elkaar. Samen spreken ze de dag door. Jan Willem noemt het een morning session. “In 20 minuten bespreken we alles wat op tafel ligt.” Daarna kan iedereen aan de slag.


Meer over onze winkel